Panairi i Edukimit jashtë Shqipërisë

Tiranë, Hotel Rogner

9 Shkurt 2018 (11:00 – 18:00)
10 Shkurt 2018 (11:00 – 16:00)

Prezantime në qytete

Shkodër, 11 Shkurt 2018 (17:00 – 20:00), Europa Grand Hotel
Fier, 12 Shkurt 2018 (17:00 – 20:00), Hotel Fieri

 

World Education Fair – Panairi më i madh i Edukimit në Shqipëri hap dyert për të shtatin vit rradhazi për të gjithë të interesuarit në datat 9 – 10 Shkurt në Tiranë.

Në panair do të jenë të pranishëm përfaqësues të Shkollave të Mesme, Universiteteve dhe Kampeve Verore nga Europa dhe SHBA. Panairi organizohet nga Integral Educational Programs.

Gjatë panairit ju do të mund të takoheni dhe flisni me përfaqësuesit e instutucioneve arsimore nga e gjithë Europa dhe SHBA: universitete elitare, shkolla të mesme që ofrojnë programe përgatitore për pranime në universitetet më të mira, kampe verore për fëmijë dhe kurse gjuhe për të rritur jashtë vendit. Pranë çdo institucioni arsimor do të jetë një përkthyes, i cili së bashku me përfaqësuesin e shkollës do t’ju ndihmojnë të merrni informacione të detajuara mbi programet, dokumentacionin e nevojshëm për aplikim, kriteret e pranimit, aktivitetet edukative e kulturore dhe mundësitë për zhvillimin individual të fëmijës suaj.

 


 
fillim | pjesemarres | prezantimet | regjistrim | bursa | kontakt
Copyright © www.integral.al . All rights reserved.