Austri
 
Amadeus International School Vienna
 
  1. Shkolla e talenteve ne Viene, Amadeus International School, ofron teresisht falas regjistrimin ne shkolle, duke hequr tarifen e regjistrimit. Nisni ne ditet e panairit procesin e regjistrimit dhe perfitoni nga kjo oferte.
  2. Bursa per vitin 2019-2020:
    -  Do te ofrohen 2 Bursa per programin IB Diploma (klasat 11 & 12)  ku do te mbulohet pagesa e shkolles per te dyja vitet e programit IB Diploma. Nje mundesi e arte per nxenesit e talentuar dhe me arritje te shkelqyera akademike.
    - Bursa AMAA do te ofrohet per te gjithe te talentuarit ne fushen e muzikes qe synojne hyrjen ne konservatoret me te mire ne bote per muzikante! Vlera e ketyre bursave bazohet ne nevojat financiare te aplikanteve dhe percaktohet nga Komiteti i Bursave.

      3. Bursat AMADEUS Vienna Arts / Academic Scholarships te cilat mbulojne kostot e mesimeve specifike ne fushen e arteve, vlera e te cilave percaktohet nga Komiteti i Bursave.


 

 
Britania e Madhe
 
Abbey DLD Colleges
 

Grupi i kolegjeve Abbey DLD me kolegjet e tij ne Londer, Cambridge dhe Manchester ofrojne bursa per nxenesit ekselente. Te gjithe ata qe deshirojne te perfitojne bursa per programet GCSE, A Levels, apo foundation year jane te mirepritur te na bashkohen ne panair dhe te perfitojne nga kjo mundesi unike!


 
Cambridge Education Group
 

CATS Colleges UK:
1. Shkolla ofron bursa standarde ne masen 5% deri ne 40% te pageses se shkolles per nxenes me rezultate shume te mira akademike. Nxenes te ndryshem nga Shqiperia nder vite kane qene pjese e kolegjit dhe mundesia per te perfituar eshte e larte.
2. CATS Oxbridge Scholarship – bursa 100% per nxenesit ekselente qe konsiderohen kandidate te forte per universitetet e Oxford ose Cambridge. Regjistrohuni ne panair dhe nisni procesin e aplikimit per bursa ne kohe!

CATS Academy Boston:
1. Kolegji Cats ne Boston ofron bursa standarde 5% deri ne 40% te pageses se shkolles per nxenes me rezultate te mira akademike.
2. Ivy Scholarship – bursa 100% per nxenes ekselente qe konsiderohen kandidate te forte per universitetet e Ivy League. Nisni gjate panairit procesin e aplikimeve dhe jepini vetes nje mundesi per te studiuar me kosto te uleta ne kete institucion te mirenjohur arsimor!


 
D'Overbroeck's College
 
  1. Super skonto te vlefshme per regjistrime gjate panairit nga D’Overbroeck’s College! Friends Ambassadors Award: ulje deri ne 6,000 GBP/vit per nxenesit te cilet regjistrohen per programin IGCSE, nje program tejet i rendesishem per at ate cilet deshirojne te ndjekin studimet e plota ne nje kolegj anglez.
  2. Dhe akoma me shume skonto! Shkolla heq pagesen per provimet e pranimit per te gjithe nxenesit qe bejne regjistrimin gjate diteve te panairit!

 
Cardiff Sixth form College
 

Shkolla me rezultatet me te mira akademike nder vite ne Angli ofron bursa deri ne 100% e pageses se shkolles per nxenesit me ekselente. Kolegji prestigjoz eshte nje nder shkollat me kerkesat me te larta sa i takon procesit te aplikimit dhe pranimit, por studentet me rezultate te shkelqyera akademike dhe me nje nivel shume te mire te gjuhes angleze kane nje mundesi te arte per te aplikuar gjate panairit!


 
Earlscliffe
 
Kolegji Earlscliffe ofron bursa deri 50% te pageses standarde te shkolles.
Nxenesit mund te bejne provimet e pranimit gjate panairit. Pergjigja per provimet te kryera gjate panairit do te vije jo me vone se pas 72 ore per nxenesit qe kalojne intervisten me sukses!
 
Oxford Sixth Form College
 
Oxford Sixth Form college, nje shkolle e cila numeron shume suksese te nxenesve shqiptare, ofron bursa deri 40% te pageses se shkolles per nxenesit e talentuar dhe me arritje shume te mira akademike. Mundesia per bursa rritet sa me heret te nisin apkimet!
 
Sidcot School
 

Shkolla Sidcot e cila ofron programet e IB dhe A level ne Angli, do te ofroje mbulimin e kostos se nje jave te kampit veror te organizuar nga Academic Summer ne Sidcot per te gjithe nxenesit qe regjistrohen per vitin akademik ne kete shkolle.

Sidcot gjithashtu heq pagesen e regjistrimit per nxenesit qe regjistrohen gjate diteve te panairit. Regjistrohuni dhe perfitoni nga keto 2 opsione te shkelqyera!


 
Chelsea Independent College – represented by Astrum Education
 

Kampe verore: shkolla mbulon koston e fluturimit ne/nga UK per nxenesit qe aplikojne dhe bejne regjistrimin gjate panairit dhe pastaj sjellin nje mik/nxenes tjeter. (familjet duhet te konfirmojne dhe te bejne pagesen e kursit deri ne fund te muajit Prill ne menyre qe te aplikohet kjo oferta).

Programet akademike: Chelsea ofron bursa per nxenesit individuale. Vlera e burses percaktohet nga drejtori ne rastet individuale.

 


 
St. Michael’s - represented by Broadway Education
 

Bursa 20-50% nga pagesa e shkolles per nxenesit te talentuar ne dy shkollat e grupit: St.Michael’s School (Wales), Bosworth College.

 


 
Rochester Independent College
 
Shkolla ofron bursa deri 20% te pageses se shkolles per nxenes te talentuar. Testoni veten dhe behuni pjese e Rochester Independent College, nje shkolle qe ka njohur shume histori suksesesh nder vite nga nxenesit inetrnacionale!
 
Abbey College in London and Malvern
 
Bursa deri ne 100% e pageses se shkolles per nxenesit te talentuar
 

 
Gjermani
 
Schule Schloss Salem
 

Shkolla e IB ne Gjermani, Schule Schloss Salem, ofron bursa per vitin 2020-2021 per te gjithe nxenesit qe aplikojne nepermjet Integralit dhe rezultatet akademike te te cileve jane shume te mira. Per me teper informacion lidhur me procesin e aplikimit dhe aplikimin per burse drejtohuni tek stafi i Integral!


 
BBIS Berlin Brandenburg International School
 

Nje nder shkollat gjermane me te mira te IB-se, BBIS, ofron per aplikimet gjate panairit nje skonto prej 3,000 eurosh.

Aplikimet mund te nisen gjate panairit dhe duhet te mbyllen deri ne 31 Mars 2019! Oferta eshte e vlefshme vetem per aplikimin e pare qe do te konfirmohet (dmth. nese familja firmos kontraten e shkolles duke konfirmuar qe femija do te filloje studimet ne BBIS ne Shtator 2019).


 

 
Zvicër
 
Brillantmont International School
 
Nje nder shkollat me te mira te Zvicres, Brillantmont International School, ofron 20% zbritje nga tarifat e shkolles per vitin akademik 2019-2020, per klasen e 8-te apo te 9-te ofrohet nga shkolla Brillantmont. Regjistrohuni ne panair dhe perfitoni zbritje!
 

 Universitete
 

 
Austri
 
Webster Vienna Private University
 

Universiteti ofron bursa për të gjithë studentët në bazë të meritës dhe nevojave financiare. Bursat që ofrohen mbulojnë deri në 50% të tarifës së studimeve.

Kriteret e pranimit:

Pranohen vetëm studentët që kanë mesatare të paktën 75 % (GPA 3.0 nga 4.0 sistemi Amerikan) dhe nivelin e duhur të anglishtes .

Të gjithë studentët e interesuar për bursë në Webster University duhet të aplikojnë para datës 6 Korrik 2018.


 

 
Britania e Madhe
 
Richmond, The American University in London-represented by Integral
 

Universiteti ofron bursa deri në 3000 GPB, për të gjithë studentët e nivelit bachelor të ciliët kanë mesatare mbi 80 % (GPA 3.4 nga 4.0 sistemi Amerikan) dhe nivelin e duhur të anglishtes.

Studentët e nivelit master të cilët kanë një mesatare të studimeve universitare mbi 80 % (GPA 3.3 nga 4.0 sistemi Amerikan) dhe nivelin e duhur të anglishtes ,  përfitojnë zbritje deri në 10% të tarifës së shkollimit.

Për më tepër informacion na vizitoni në Panairin e Edukimit Jashtë Shqipërisë.


 
University of Sunderland - represented by Integral
 

Për të gjithë studentët internacional aplikohet një burse prej £1,500. Kjo bursë përfitohet automatikisht nuk është nevoja të aplikosh për të. Bursa është në formën fee ëaiver cka do të thotë nga taksa juaj e shkollimit do zbriten


 

 
Hollanda
 
The Hague University of Applied Sciences
 

Ofron bursa me vlerë 5,000 EUR vetëm për vitin e parë të studimeve.

Për më tepër informacion na vizitoni në Panairin e Edukimit Jashtë Shqipërisë.


 

 
Kroacia
 
Rochester Institute of Technology Croatia
 

Universiteti ofron ndihmë financiare për të gjithë studentët deri ne 30 % zbritje të tarifës të shpërndarë në 4 vite shkollimi.

Për të gjithë studentët që kane përfunduar të tre vitet e shkollës së mesme me notë mesatare mbi 90 % me (GPA 3.5 nga 4.0 sistemi Amerikan) ose me lartë, u ofrohet bursë prej 4000 euro nga momenti i pranimit në universitet.


 

 
SHBA
 
Marshall University - represented by Integral
 
Ofron bursa të ndryshme në SHBA për pjesëmarrësit në Panairin e Edukimit Jashtë Shqipërisë dhe për aplikime drejtohuni pranë zyrave të Integralit.
 
Oregon State University - represented by Integral
 
Ofron bursa të ndryshme në SHBA për pjesëmarrësit në Panairin e Edukimit Jashtë Shqipërisë dhe për aplikime drejtohuni pranë zyrave të Integralit.
 
University of South Florida - represented by Integral
 
Ofron bursa të ndryshme në SHBA për pjesëmarrësit në Panairin e Edukimit Jashtë Shqipërisë dhe për aplikime drejtohuni pranë zyrave të Integralit.
 
Colorado State University - represented by Integral
 
Ofron bursa të ndryshme në SHBA për pjesëmarrësit në Panairin e Edukimit Jashtë Shqipërisë dhe për aplikime drejtohuni pranë zyrave të Integralit.
 
Drew University - represented by Integral
 
Ofron bursa të ndryshme në SHBA për pjesëmarrësit në Panairin e Edukimit Jashtë Shqipërisë dhe për aplikime drejtohuni pranë zyrave të Integralit.
 
George Mason university - represented by Integral
 
Ofron bursa të ndryshme në SHBA për pjesëmarrësit në Panairin e Edukimit Jashtë Shqipërisë dhe për aplikime drejtohuni pranë zyrave të Integralit.
 

 
fillim | pjesemarres | prezantimet | regjistrim | bursa | kontakt
Copyright © www.integral.al . All rights reserved.