HALL ANTIGONEA III
ORA 15 Shkurt 2019
11:00 Si të arrini rezultatet më të larta me Britanika në provimet TOEFL/IELTS/SAT/GMAT etj. për studime jashtë vendit.
12:00 Si të pranoheni në Oxford dhe Cambridge!
13:00 6 Great reasons to choose Coventry University!
14:00 Ca' Foscary University of Venice, Open to the World!
15:00 Zbuloni karrierën që ju përshtatet me një test të thjeshtë!
16:00
-
18:00
Tests for Boarding Schools / Britanika


HALL ANTIGONEA III
ORA 16 Shkurt 2019
11:00 Unversitetet më të mira në Angli, si të bëni një aplikim të suksesshëm?!
12:00 Ca Foscari University of Venice. Open to the world!
13:00 Aiglon College - Një ndër shkollat e mesme më të mira në botë!
14:00 Planifikoni verën tuaj në SHBA me disa hapa të thjeshtë!
15:00 Piketoni universitetin që dëshironi me letrën perfekte të motivimit!INREGISTREAZA-TE

Për detaje mund të kontaktoni në:

INTEGRAL EDUCATIONAL PROGRAMS Sh.p.k

Rr. Ibrahim Rugova, Nd. 46, H. 4, Ap. 6, Njesia Administrative Nr. 5, 1019 Tiranë;

T: +355 422 52 065 | M: +355 69 40 40 401/801/901 | info@integral.al| W: www.integral.al

You can also find us at: Skype: integral.albania | Facebook: Integral Albania | Integral Programe Edukimi

Hyrja falas!!

 
fillim | pjesemarres | prezantimet | regjistrim | bursa | kontakt
Copyright © www.integral.al . All rights reserved.